dijous, 5 de juny del 2008

Semidirecte a Torelló

Aquests darrers dies m’han començat a sortir tots els mals. Tinc l’estómac poc coordinat, el cap ple de mucositats, esgotament general, s’ha escardat un vidre d’ullera. Tot i això crec que tantes batalles amb els transports de 17 països m’han curtit suficientment per afrontar un últim tram amb els regionals de RENFE de la línea Barcelona - Puigcerdà. Sempre m’ha agradat aquest trajecte i esporàdicament quan no tinc pressa l’intento recuperar. Quina manera d’arrodonir els 7 mesos arribant amb ferrocarril, com els reis d’orient o el de l’anunci de la tele.
La RENFE no m’ha decepcionat. He pogut arribar abans d’hora gràcies a que havia caigut una catenària i el servei s’havia aturat. Quan he baixat del tren de València a Sants encara faltava un hora pel següent enllaç. M’he dirigit a la taquilla i quan he demanat la línea de Puigcerdà al noi ja ha canviat el semblant. Per esquivar l’avaria havia d’agafar la línea de Sant Celoni, baixar a Granollers on esperaven uns autobusos fins a l’altre estació de la ciutat i recuperar la via habitual - quan surt el pròxim cap a Granollers Central? d’aquí 5 minuts - Una vegada dins el dispositiu ha anat tot rodat, el trajecte s’ha reeixit abans de l’horari estipulat. A l’andana de Torelló no hi havia ningú, he fet els darrers metres del viatge com tots els altres, carregat i passejant; he trucat a la porta de casa i ... vet aquí un gos, vet aquí un gat aquest periple s’ha acabat.

L’Anna i l’Assumpta hem regalaren un diari de viatge amb alguns fulls omplerts amb cançons o poesies del que m’aniria trobant. Aquesta de l'Ovidi m’agrada com a final.

Au, adéu! Comence el comiat
i sóc nou arribat.
No me'n vaig; sóc qui torna.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

uauuuuuu,
quina ha sigut la cara de sorpresa de la mare i el pare quan t'han trobat rera la porta? m'he quedat amb les ganes de saber com continua la història; em sembla que trobarem a faltar els teus relats. Benvingudissim Eudald,
cura't aviat dels mocs i del vidre trencat,
buf, baf,,,res s'acaba, tot segueix; i prop de casa també hi ha històries per viure i esperem doncs, que tot continui,
petons , petons , i molts petons.
records a la familia.
cura't, eh!
ada

J ha dit...

Bones company blocaire,

em fixo en el teu bloc ara que ja has acabat. M'ha sorprès molt gratament la qualitat de les fotos.
Guardo aquest bloc a la biblioteca com a lectura per a les properes nits d'estiu que s'acosten.

A reveure,

Anònim ha dit...

bentornat !!

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!