dimecres, 14 de novembre del 2007

Marsella la rival de BCN

Marsella és una gran ciutat, te metro, immigrants, trànsit, sirenes, moviment continu, exercit…, recorda a Barcelona, a mes les dues toquen al mediterrani; per proximitat segur que son rivals.

Aquí he caminat moltíssim. Quan camines tant veus moltes coses, però tot a mitges. Es pot triar entre la zona de platges, la muntanya, els barris – poble, les avingudes comercials, els carrers dels magrebins, la ruta turística,... per passejar i anar descobrint.

Després d’aquí ja deixo el país dels xafa–tomàquets (©omella), tots molt educats (bonsoir, excusez-moi, le monsieur premier...) però xafa-tomàquets. Molt guapes les franceses...bé diferents, son de varis colors, i amb un aire distant.
Salut!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

nene, cada cop escrius més curt... al marroc enviaràs ja només frases sueltas o silabes??
volem rollos patateros!!! (si pot ser...)
A mi m'alegra el dia entrar sovint a veure si hi ha novetats (tot el que sigui distracció laboral, ja se sap, és benvinguda...)
Bisous au voyager!!

eva

pd: no entenc lo de xafatomàquet...

eudaldrifa@yahoo.es ha dit...

Ep! calma, q no soc cap corresponsal de guerra. Aixo sera com la Borsa uns dies amunt, altres avall i la resta res.

salut

eudaldrifa@yahoo.es ha dit...

xafa tomaquets: personal q e la frontera tira els cargaments de tomaquets al terra.

Gemma Rifà Castro ha dit...

Ara ens tens inalvis suposo que estas a venecia estic miran1 peli den 007 sembles ell ara mersella dèmà a veneciajijijiji

Anònim ha dit...

Espero hagis arrivat a Venècia i que Verona t'hagi agradat força. Basant-me en les teus càlcols suposo que avui hauries d'haver marxat cap a Bolonya, per desprès continuar cap a Nàpols. Ves en compte que les previsions diuen que continuarà plovent i fent força fred. A veure si dones senyals de vida. BONA CONTINUACIò DE VIATGE. I JA SAPS ON SOM .......FINS AVIAT

Gemma Rifà Castro ha dit...

hola soc la teva nevoda l'Africa com et va la volta a la mediterranea? deu ser dur fer aquesta volta SEMPRE QUE EM NECESITIS ESTARE AL TEU COSTAT!

eudaldrifa@yahoo.es ha dit...

Gràcies Africa, igualment.